28 december 2013

Du kom in som en krossarboll

Hejsan hoppsan lille vän. 

Idag är en mörk och lite kulen kväll. Jag har sovit en timme under eftermiddagen. Jag jobbade imorse. Jag ska jobba inatt. Samhället behöver mig. Jag ska söka plats på mentalsjukhus. Shutter Island ligger inte i USA, det är Hisingen. Din panteism är ingen panteism. Den nya Göta Älvbron kommer inte bli bra.

I övrigt tränar jag frenetiskt på min nya träningsbänk som jag fick i julklapp. Jag har fått med mig Emil. Nu vill han också ha en träningsbänk. Jag borde få lite pengar från träningsbänksföretaget för att jag gör reklam för deras varor. Detta skulle hjälpa mig att ordna upp min trassliga privatekonomi.  

Jag undrar lite olika saker så här i juletid. 1. Varför ska alla jävla idioter skjuta massa smällare och raketer i flera veckor kring nyår? Räcker det inte med att man skjuter lite sporadiskt just vid tolvslaget? Är inte det hela poängen? Måste man skjuta hela eftermiddagarna och bomba och tjoa och tjimma när arbetsamt folk försöker sova sig i form inför nattpass? Jag förstår inte detta. 2. Varför talkar ingen dirty to me och spelar den där ormtjusarslingan på panflöjt i nån porrig bikini? 3. Vart är samhället på väg? Och vem bryr sig? 4. Varför svär jag så mycket? Jag vill vara from. 5. Är det en bra idé att som i Asien många pojkar gör munktjänst? Kunde det vara något för Sverige? 6. Varför är bokstaven A på detta tangentbord väldigt svår att trycka ner? MVH. 

Jag orkar inte engagera mig. Känner ni igen det? Men hallå jag vill bara dansa och hångla lite spontant. Inte med en 50+ tack, det var nämligen den senaste som var intresserad av mina läppar. Dom är lite nariga. 

David är tillbaka från Asien. Han har som vanligt gått ner ca 10 kg och dessutom lyckats ligga på sjukhus med nån jätteflummig diagnos. Han ska citat "aldrig mer lämna Sverige" slut citat. 
Annars hade dom tydligen haft det bra.